Hozzávalók:
- 1-2 fej vöröshagyma
- 1-2 kanál étolaj vagy zsír
- zöldborsó (lehetőleg friss, de lehet mirelit vagy konzerves is)
- só, bors
- pirospaprika
- 1 pohár tejföl
Elkészítés:
A vöröshagymát felkockázom, és olajon megpárolom. Utána teszek rá pirospaprikát. A tűzről leveszem, és adok hozzá 1-2 dl vizet. Ezután hozzáadom a zöldborsót, ízlés szerint sót, borsot szórok rá, majd puhára párolom. Legjobb friss nokedlivel, főtt tésztával, de ehetjük rizzsel is. A tejfölt locsolhatjuk akár a tetejére is, de bele is keverhetjük.
Jó étvágyat!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.