Karfiolpörkölt

2009.10.18. 20:39

Hozzávalók:
- 1 kg karfiol
- 6 dkg zsír
- 1 kis fej vöröshagyma
- pirospaprika, só
- kevés ételízesítő (nem muszáj) 

Elkészítés:
A karfiolt rózsáira szedjük és megmossuk. A zsíron az apróra vágott hagymát megdinszteljük, majd pirospaprikával megszórjuk. Hozzáadjuk a karfiolt, a sót és az ételízesítőt, összekeverjük. Kicsi vizet öntünk rá, és puhára pároljuk. Tejfölös habarással kicsit sürítjük. Burgonyával, vagy rizzsel tálaljuk.

 

 

 

 

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://olcsonfinomat.blog.hu/api/trackback/id/tr701458760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása