Hozzávalók:
- 1 kg karfiol
- 6 dkg zsír
- 1 kis fej vöröshagyma
- pirospaprika, só
- kevés ételízesítő (nem muszáj)
Elkészítés:
A karfiolt rózsáira szedjük és megmossuk. A zsíron az apróra vágott hagymát megdinszteljük, majd pirospaprikával megszórjuk. Hozzáadjuk a karfiolt, a sót és az ételízesítőt, összekeverjük. Kicsi vizet öntünk rá, és puhára pároljuk. Tejfölös habarással kicsit sürítjük. Burgonyával, vagy rizzsel tálaljuk.
Jó étvágyat!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.